Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Dağ fare doğurdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağ fare doğurdu!
Abone ol
Haftalık basın toplantısında emeklilere yapılan maaş artışını eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Türkiye olarak pür dikkat açıklanacak olan emeklilerle ilgili zammı dinledik, kulağımız sürekli medyada oldu. Dağ fare doğurdu.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında emeklilere yapılan maaş artışlarını kabul etmediklerini, böyle bir ölüm fermanını hak etmediklerini söyledi.
İYİ PARTİ TÜRK MİLLETİNİN VAZGEÇİLMEZ BİR PARTİSİ
Basın toplantısına geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da gerçekleşen İYİ Parti kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak başlayan Mısırlıoğlu şunları söyledi:
“İYİ Parti olarak biz Genel Başkanımızı 27 Nisan’da değiştirmiştik. 27 Nisan’dan bu tarafa sayın Musavvat Dervişoğlu’nun Genel Başkanlığında partimiz aynen kurulduğu günkü azim ve kararlıkla yoluna devam etmektedir. Partimizin Genel Başkanı olduktan sonra bir kamp programı gerçekleştirildi. Müsavat Dervişoğlu’nun Genel başkanlığında gerçekleşen kamp programı 12-14 Temmuz’da ilimizde yapıldı. Bu kamp hem partimiz için hem de ilimiz adına önemliydi. İlimizde İYİ Parti GİK üyeleri, milletvekillerimiz, merkez disiplin kurulu üyelerini eşleriyle birlikte, parti üst kurul kadrosunu genel başkanımızla birlikte ağırlamanın mutluluğunu, onurunu, gururunu yaşadık. 
Kampta neler oldu. İYİ Parti yeni bir yol haritası, yeni bir çalışma planlaması ve yeni bir vizyonla yola çıkma kararı aldı. Bugün meclis grubunda da Sayın Genel Başkanımız ilk yaptığı kamptan sonra yaptığı grup toplantısında kampta alınan kararlardan özellikle de kararlılığımızdan vurguyla bahsetti. Demek ki İYİ Parti Türk milletinin vazgeçilmezi bir parti olacak inşallah. Ve milletimizde huzura refahı kavuşturana kadar siyasi olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Emeklilere yapılan maaş zammının yetersiz olduğunu belirten Başkan Mısırlıoğlu, “Türkiye olarak pür dikkat açıklanacak olan emeklilerle ilgili zammı dinledik, kulağımız sürekli basın, medyada, sosyal medyada, televizyonlarda oldu. Dağ fare doğurdu. Emeklilerimiz ilgili yapılan zammı gerçekten söylüyorum Maliye Bakanımızın bir öğün yemekte ödediği faturanın bahşiş olarak konulan bedelden daha düşük bir rakamda kalması hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştır. 168 bin liralık faturaya 16 bin 800 lira gibi bir bahşiş bırakan Bakanımız, 12 bin 500 emekli maaşının yetebileceğine kendisi inandırdığı gibi 85 milyon insanımızı inandırmaya çalışmaktadır.”
İNGİLTEREDE KIYMA 250 TÜRK LİRASI

“Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek bilindiği üzere aynı zamanda İngiliz vatandaşıdır. Sayın Şimşek’in İngiliz vatandaşlığı yaptığı İngiltere’de 1 kilo kıyma 250 TL’dir.” diyen Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti:
“Ama aynı bakanın bakanlık yaptığı ve bugün tasarruf tedbirleri uyguladığı ülkemizde enflasyonu düşürmek yerine bugün kıymanın kilosu Afyon’da bile 550-600 liradır. Etin üretim üssü olan burasıdır. Dikkatinizi çekmek istiyorum. Anamur’da yetişen Türkiye’de muzun üretim üssü olan bölgede muzun kilosu yüz TL’dir. İngiltere de ise muzun kilosu 35 TL’dir. 16 milyon emeklinin 9 milyonu 12 bin 500 lira gibi bir rakama mahkum edildi. Ölümle yaşam arasına sıkıştırıldı. Yaşıyor mu, ölü mü bir haberler. Bir emekli 12 bin 500 lira kiraya verirken Afyon’un ilçeleri, merkezi en kıyı semtleri de dahil, kirasını verebileceği bir göz ev bulsa bile elektrik, su parası, genel giderleri, kendinin cebinde bir de ufak telefonu varsa bunları karşılayamıyor. Ülkemizde açlık sınırı 19 bin TL’dir. Emekliden kıstıkları parayı kendi saltanatlarına harcıyorlar. Hiçbir tane saltanatlarından tasarruf etmiyorlar. Her türlü saltanatlarını hiç eksiltmeden sürdürüyorlar.” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon’da konut satışları azaldıÖnceki Haber

Afyon’da konut satışları azaldı

Afyonkarahisar heyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı ilimize davet ettiSonraki Haber

Afyonkarahisar heyeti Cumhurbaşkanı Yard...

Yorum Yazın

MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları tamamlandı
Dumlupınar BİLSEM Afyon’u gururlandırmaya devam ediyor
Afyonspor’dan Nevşehir’e gitti ilk maçında takımına 3 puanı getirdi
Cübbeli Ahmet hoca saldırıya uğradı!
SYDV ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü
ASKF’de görev dağılımı yapıldı
Erkmenspor süper amatör ligden çekildi
Dinar ilçesinde durdurulan araçtan bonzai çıktı
Kamyonetle motosiklet çarpıştı 3 kişi ölümden döndü
Şuhut kaymakamı muhtarlarla buluştu
Afyon’a gelecek öğrenciler Otogarda karşılanacak
Afyon’da zehir tacirlerine darbe!
Kahramanmaraş 5 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Bakü’de Afyon lezzetleri rüzgarı esti!
Dünya Motokros Şampiyonası'nın seremonisi yapıldı
Transfer haberleri art arda geldi
Zabıtaların görevleri ve sorumlulukları!
Afyon’da FIM Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı başlıyor
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası organizatörleri Afyon’da buluştu
Afyonluların derdine derman olmak için sahadayız

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar