Hanımefendi sorumuzu anlayamamış! Hanımefendi sorumuzu anlayamamış!

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyurdu.
Divrikli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“İşlerimin yoğunluğundan dolayı 27.08.2020 tarihinden beri gururla yürütmekte olduğum MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Parti üst yönetimi dava arkadaşlarımdan gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
İlk başta bu kutlu görevi bana layık görüp bu onuru bana yaşama fırsatı veren Sayın MHP Genel Başkanım Devlet Bahçeli beyefendiye, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter başkanıma, MHP Genel Merkez yöneticilerime, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak vekilime, Afyon İl Başkanı Ahmet Kahveci’ye, İl teşkilatına, önceki dönem il başkanı Mehmet Kocacan’a teşekkürü bir borç bilirim.
Bu süreçte onlarla birlikte yol yürümekten şeref duyduğum; ilçe yönetim kurulu üyelerim Berber Hasan Şevik, Hakan Poyraz, Mert Adil Çelik, Bahadır Morca, Mesut Honazli, Habip Şahin, Mevlüt Tekeş,Cahit Çivrilli, Musa Alkan, Neşet Potuk, Muharrem Sönmez’e, bir önceki ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kaya Aynur ve  yönetimine, onunla beraber teşkilatımıza emek veren kıymetli hanımefendilere, Emirdağ Ülkü Ocakları mensubu genç kardeşlerime, Gömü Belediye Başkanım  Ramazan Eryıldız’a, İl genel meclis üyem TC Ceylan Morca’ya, belediye meclis üyelerim Fatih Fatih, Uğraş Sağlam, Derya Ertoy Büyükbaş, Hamit Göktaş, Ali Demir’e, il delege üyesi abilerime ve ilçe parti üyesi kıymetli Emirdağlı dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde 1 genel 1’de yerel seçim süreci yaşadık. Sonuçları hepimizce malumdur. Bu süreçte teşkilatımıza halel getirmeden görevimizi en iyi şekilde ifa etme gayreti içinde olduk. Alnım açık vicdanım rahat… Bundan sonra da bir nefer olarak teşkilatımızın emrinde olacağım.” ifadelerini kullandı.

Editör: Abdullah ERTEK