Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

AK Parti İl Başkanı bize milliyetçilik dersi vermesin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Başkanı bize milliyetçilik dersi vermesin!
Abone ol
CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AK Parti İl Başkanı Av.Turgay Şahin’e yüklendi. Erhan, “Tarlaya bahçeye hiç inmeyen, çiftçinin sorunlarıyla ilgilenmeyen AKP İl Baro Başkanı; dün yaptığı açıklamada ise tarladaki izlerden bahsetmiş. Bugün tarlalardan bahsedenler bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Rahmetli Ecevit’in de dediği gibi ‘Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına, Ege’nin deniz yataklarına yazmışız. Biz milliyetçiliği Batı Anadolu’nun haşhaş tarlasına yazmışız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Turgay Şahin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’ın seçim çalışmalarını kim yada kimselerin finanse ettiği, bundan sonra da Afyonkarahisar Belediyesi’ni kimlerin finanse edeceğini sormuştu. Cevap CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’dan geldi. Erhan, “Bugün gelip bize finansör soracağınıza keşke seçimden bir gün önce lüks araçlarla şehri turladınız. O gün o şatafatlı araçların finansörünü sorsaydınız.” dedi.
Erhan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz seçimden bir gün önce Burcu Köksal’la arkamızda uçsuz bucaksız bir kalabalık oluşturan halkımızla şehrin bir ucundan diğer ucuna yürürken siz lüks araçlarla şehri turladınız. Bugün gelip bize finansör soracağınıza keşke o gün o şatafatlı araçların finansörünü sorsaydınız. Bizim yürüyüşümüzün maliyeti yoktu. Peki siz biliyor musunuz o günün size maliyetini ve o lüks aracın sahibini acaba? Siz kimlerin araçlarıyla geziyorsunuz?  Hiç merak etmeyin; Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizde her zaman şeffaf bir belediyecilik ve halka eşit şekilde hizmeti göreceksiniz.”
BELEDİYENİN GÖREVİ ŞOV YAPIP OY TOPLAMAK DEĞİL, ONU İŞLETİP HALKIN HİZMETİNDE KULLANILMASINI SAĞLAMAKTIR
“AKP İl baro başkanı Turgay Şahin belediye meclisinde konuşulan yüzme havuzu konusuyla ilgili açıklama yapmış. Sanırım ya o toplantıyı canlı izlememiş ya da kendisine yanlış bilgi aktarılmış.” diyen Erhan açıklamasına şöyle devam etti:
“Ben mümkün oldukça belediye meclis toplantılarımıza katılmaya çalışıyorum. Sayın Şahin’e de toplantıya katılmasını ve konuşulanları bizzat kendisinin duymasını tavsiye ediyorum. Böylece yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmış olur ve siz de şehrimizde olup bitenden haberdar olmuş olursunuz. 
Yüzme havuzu meselesine gelince; toplantıda konuşulan konu yüzme havuzunun inşaatının yapılması değil, tadilatının yapılarak hizmete açılmasıydı. Çünkü AKP döneminde yapılan bu havuz kapalıydı ve boştu. Açılış şovu yapıp oy toplamak değil, onu işletip halkın hizmetinde kullanılmasını sağlamaktır belediyenin görevi. Milyonlarca lira harcanan havuz doldurulduğunda su kaçırıyordu. Aciliyet gerektirdiği düşünülerek 21/B’den ihaleye çıkarılan bu tesis atıl bir şekilde orada bekletiliyordu. Hala baro başkanlığından istifa etmeyen Turgay Şahin yanlış sularda yüzüyor ancak hiç merak etmesin, belediye Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilmeye başlar başlamaz tadilatına başlanan bu havuz tekrar faaliyete geçti ve şimdi yüzlerce gencimiz orada antrenman yapıyor, yüzme kursu alıyor.
Açıklamasında AKP’nin bu zamana kadar yaptığı icraatları dile getirmiş Turgay Şahin. Bu memleket için bir çivi bile çakan herkesin eline, emeğine sağlık. Halkımız da AKP’nin bugüne kadar yaptıklarına da, yapmadıklarına da, hatalarına da en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta vermiştir ve sonrasında halkçı bir belediyede yaşamanın mutluluğu sürmektedir.”
“BİZ MİLLİYETÇİLİĞİ BATI ANADOLU’NUN HAŞHAŞ TARLASINA YAZMIŞIZ”
“Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına, Ege’nin deniz yataklarına yazmışız.” diyen Erhan sözlerini şöyle noktaladı:
“Tarlaya bahçeye hiç inmeyen, çiftçinin sorunlarıyla ilgilenmeyen AKP il baro başkanı; dün yaptığı açıklamada ise tarladaki izlerden bahsetmiş. Bugün tarlalardan bahsedenler bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Rahmetli Ecevit’in de dediği gibi ‘Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına, Ege’nin deniz yataklarına yazmışız. Biz milliyetçiliği Batı Anadolu’nun haşhaş tarlasına yazmışız’. 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir gün bile sapmadık. Her zaman doğru yerde durduk, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunduk. Biz 14 Temmuz’da neredeysek 15 Temmuz’da da oradaydık ve bugün de hala aynı yerdeyiz. Bu duruşumuzdan da asla vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolvadin’de 2015 yılında hizmete giren baraj kuruma noktasına geldi!Önceki Haber

Bolvadin’de 2015 yılında hizmete giren b...

Afyon Belediyesi’nde zamlı maaşlar hesaplara yattı!Sonraki Haber

Afyon Belediyesi’nde zamlı maaşlar hesap...

Yorum Yazın

MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları tamamlandı
Dumlupınar BİLSEM Afyon’u gururlandırmaya devam ediyor
Afyonspor’dan Nevşehir’e gitti ilk maçında takımına 3 puanı getirdi
Cübbeli Ahmet hoca saldırıya uğradı!
SYDV ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü
ASKF’de görev dağılımı yapıldı
Erkmenspor süper amatör ligden çekildi
Dinar ilçesinde durdurulan araçtan bonzai çıktı
Kamyonetle motosiklet çarpıştı 3 kişi ölümden döndü
Şuhut kaymakamı muhtarlarla buluştu
Afyon’a gelecek öğrenciler Otogarda karşılanacak
Afyon’da zehir tacirlerine darbe!
Kahramanmaraş 5 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Bakü’de Afyon lezzetleri rüzgarı esti!
Dünya Motokros Şampiyonası'nın seremonisi yapıldı
Transfer haberleri art arda geldi
Zabıtaların görevleri ve sorumlulukları!
Afyon’da FIM Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı başlıyor
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası organizatörleri Afyon’da buluştu
Afyonluların derdine derman olmak için sahadayız

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar