Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5381
EURO34.9977
ALTIN2438.3

Taytak’tan Erenler, Şuhut ve Bolvadin için güzel haber!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taytak’tan Erenler, Şuhut ve Bolvadin için güzel haber!
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Erenler Mahallesi’ne Gençlik Merkezi kurulması, Şuhut ilçesine çok amaçlı spor salonu yapımı, Bolvadin ilçesine kapalı spor salonu yapımı ve Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan TOHM Merkezi bakım onarımıyla ilgili müjdeli haberler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti.
MHP Milletvekili Mehmet Taytak görüşmede; Erenler Gençlik Merkezi, Kocatepe Spor Kompleksi İçinde Bulunan Güreş TOHM Merkezi Bakım Onarımı, Şuhut İlçesi Spor Salonu Yapımı, Bolvadin İlçesi Kapalı Spor Salonu yapımı taleplerini Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’e iletti. 
Görüşmeyle ilgili bilgiler veren Milletvekili Taytak; “Afyonkarahisar ilimiz spor şehridir. İlimizde birçok spor dalında çok yetenekli evlatlarımız var. İlimizi ve ülkemizi derece alarak temsil eden geleceğin sporcularının daha uygun şartlarda çalışması için Afyonkarahisar ilimize spor alanındaki desteğimi projelerle her zaman vereceğim. Daha önce proje ve taleplerimizi Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Bey’e iletmiştim. Bakanımız her ziyaretimizde bizlere ilgi ve alakalarını göstermiştir. Bugün de Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek taleplerimizi ilettim. Erenler mahallemizde Gençlik Merkezi kurulması sürecini hem bakanımız hem İl müdürlüğümüz ile takibini yapmış ve kararın çıkmasına destek olmuştuk. Genel Müdürümüz Erenler mahallemizde Gençlik Merkezi kurulması, Şuhut İlçemizde daha önce yıkılan salon yerine Çok Amaçlı Spor Salonu yapımı, Bolvadin İlçemizde eski kapalı spor salonunun yerine yeniden kapalı spor salonu yapılması taleplerimizle ilgili gerekli talimatları verdi, ziyaretimiz sırasında ilgili yerlere yazıları yazdırdı. Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan güreş TOHM Merkezi bakım onarımı için ise gerekli ödeneğin verilmesi talimatını verdi. Ben bu projelerde her zaman bize destek veren Gençlik Ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Süleyman Şahin ve İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu’na Afyonkarahisarlı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Spor her şeyin ilacıdır. Gençliğin enerjisini en iyi şekilde ortaya koyan ilimizde spora olan erişimi hep birlikte arttıracağız inşallah. Afyonkarahisar’ımız örnek bir şehir olmaya devam edecektir.” dedi. 
Ziyaret sonrası Milletvekili Mehmet Taytak Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’e Afyon mermerinden yapılmış haşhaş motifli Türk bayrağı hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ampute Milli Takımımız üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olduÖnceki Haber

Ampute Milli Takımımız üçüncü kez Avrupa...

Miniklerin maçlarını üst düzey hakemler yönetti!Sonraki Haber

Miniklerin maçlarını üst düzey hakemler...

Yorum Yazın

Türkiye çıldırdı!
İl Hakem Kurulu’ndan Medya03’e ziyaret
Mısırlıoğlu kasketini taktı, şalvarını giydi, harman yerinden konuştu!
Emirdağ’da araçlar kafa kafaya çarpıştı yaralı ve ölüler var!
AKÜ, birinci sıradaki yerini korudu
AKÜ’den yeni bir akreditasyon
Afyon’da ulaşım konforu artıyor
Başkan Köksal’dan voleybol takımına destek sözü
Afyonkarahisar’da Jandarmadan suç örgütüne eş zamanlı baskın!
Sandıklı’da hububat hasadı arpayla başladı
Türkiye tarımsal hasılada Avrupa birincisi oldu
2 çocuğa sıcak yuva olan aileye Vali Yiğitbaşı’ndan teşekkür ziyareti
Ülkü Ocaklarından ikiz bebeklere mama desteği!
Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı 5 kişi gözaltına alındı
Minik raketler Afyon’da yarıştı!
Sultandağ’ına turistik geziye mi gittiniz?
Zafer Partisi’nden itidal çağrısı!
Ambaryolu yeniden çift yöne dönüyor!
İçme suyu kuyularında su seviyeleri tespit ediliyor
Salar beldesinde bir suçlu daha yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar