Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.8548
EURO35.1253
ALTIN2426.3

Afyon protokolü Taş Medrese’de buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon protokolü Taş Medrese’de buluştu
Abone ol
Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye iş birliğinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Program Taş Medrese'de gerçekleşti. Her bayram geleneksel hale gelen, Afyonkarahisar protokolünü buluşturan bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu.

Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal; tüm Afyonkarahisarlıların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek huzur, sağlık, barış ve bereket temennisinde bulundu. Törende Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de konuşma yaparak tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
“BAYRAMLAR ADALET VE HOŞGÖRÜYÜ HATIRLATIYOR”
Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal hemşehrilerinin ve tüm İslam Âleminin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; “Kurban Bayramı, bizlere paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.
Bu özel günlerde, kurbanlarımızı keserken bir taraftan dini vecibelerimizi yerine getiriyor, aynı zamanda ihtiyaç sahibi insanlarla da ekmeğimizi bölüşerek toplumsal dayanışmamızı güçlendiriyoruz.
Ailemizle, dostlarımızla ve komşularımızla bir araya gelmek, sevgi ve saygı çerçevesinde zaman geçirmek, bayramın ruhunu daha derinden hissetmemize vesile oluyor. Unutmayalım ki, bayramlar aynı zamanda küskünlüklerin sona erdiği, kırgınlıkların tamir edildiği, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği zamanlardır. Bayramlar aynı zamanda bize, yoksullukla hiçbir bahanenin arkasına sığınılmadan mücadele edilmesi gerektiğini, adaletli ve hoşgörülü olmayı hatırlatır. Bayramların bizlere sunduğu bu değerleri, yılın her gününe yaymayı başarabilirsek, toplumsal huzurumuzu ve mutluluğumuzu daim kılabiliriz.Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, bir arada olmanın önemini çok daha iyi anladığımız bu özel günlerin milletimizin içindeki umudu büyütmesini diliyor, gelecek güzel günleri umutla bekleyen milletimizin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Bu vesileyle başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kurban Bayramının hepinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Bayramlaşma töreninin ardından Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Burcu Köksa ve protokol üyeleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görev yapan teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı. Heyet ardından Hava Şehitliğini ziyaret etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sandıklı’da mezarlıkta çalışma yapan kepçe alev alev yandı!Önceki Haber

Sandıklı’da mezarlıkta çalışma yapan kep...

Orhan Yavuz’u kaybettik!Sonraki Haber

Orhan Yavuz’u kaybettik!

Yorum Yazın

Çılgın Türkler son 16’da
Maliyetine satış büfesi hizmete girdi!
Taşoluk beldesi hafif şiddette sallandı
Afyon’un gururu Fatma Yılmaz finalde!
Çocukların oyunları yangın çıkardı!
Pehlivanlar Karaadilli’de er meydanına çıktı
Vali Yiğitbaşı’nın haşhaş pozu beğenildi!
Tır sürücüsü ölümden döndü!
Otomobil şarampole devrildi 2’si çocuk 4 kişi yaralandı
Asgari ücret artacak mı?
Ana muhalefetle ittifak olmaz!
Afyon’un da dahil olduğu 31 ilde 275 kişi gözaltına alındı
Afyon’da çiftçilere anız uyarısı!
Otomobil tıra arkadan çarptı yaralılar var!
Cezalar açıklandı
Şuhut ilçesinde kedi ağaçta mahsur kaldı!
17 takım grup maçları için afyon’da buluştu
Afyonlu çiftçiyi dolandıran azılı hırsız tatil yaparken plajda yakalandı
Virajı alamadı takla attı sürücü hayatını kaybetti!
Afyon Belediyesi’nden 43 milyonluk bir satış daha!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar