Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3

Afyon’un gururu Fatma Yılmaz finalde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon’un gururu Fatma Yılmaz finalde!
Abone ol
Sırbistan’da devam eden U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milli formayla Türkiye ve Afyonkarahisar’ı temsil eden Taşoluk Belediyespor Kulübü güreşçisi Fatma Yılmaz, yarı finalde Bağımsız Sporcu Belarus Alina Mazharouskaya’yı 13-2 teknik üstünlükle mağlup eden adını finale yazdırdı.

Bugüne kadar sayısız başarılara imza atan Afyonkarahisa’ın ve Taşoluk beldesinin milli gururu Fatma Yılmaz’dan yeni bir zafer haberi geldi. Milli güreşçimiz Sırbistan’da devam eden U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’ndaadına finale yazdırdı. 
KASAPOĞLU KUTLADI
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Fatma Yılmaz’ın bu büyük başarısını kutlayarak, “Fatma Yılmaz’ın elde ettiği başarı hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Kendisi, azmi ve disipliniyle genç sporcularımıza örnek teşkil etmektedir. Onun bu başarısında emeği geçen antrenörü Yakup Yağcı’yı da ayrıca tebrik ediyorum. Finalde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” dedi.
SPORCUMLA GURUR DUYUYORUM
Antrenör Yakup Yağcı ise, Fatma Yılmaz’ın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fatma, çalışmalarının karşılığını alarak finale yükseldi. Disiplini, çalışkanlığı ve hırsıyla bunu fazlasıyla hak ediyor. Onunla gurur duyuyorum ve finalde de en iyi şekilde mücadele edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Fatma Yılmaz’ın güreşe olan ilgisi, çocuk yaşlarda başladı. Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nde antrenmanlara başladığında gösterdiği yetenek ve azim, kısa sürede dikkat çekti. Antrenörünün yönlendirmesi ve ailesinin desteğiyle bu sporda hızla ilerleyen Yılmaz, katıldığı birçok turnuvada önemli başarılar elde etti. U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda finale kadar yükselmesi, bu azim ve çalışkanlığın bir sonucu olarak görülüyor.
Yılmaz, finalde karşılaşacağı rakibine karşı da hazırlıklarını sürdürüyor. Kazanma hırsıyla dolu genç sporcu, “Bu noktaya gelmek için çok çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım. Finalde de en iyi performansımı sergileyerek ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocukların oyunları yangın çıkardı!Önceki Haber

Çocukların oyunları yangın çıkardı!

Taşoluk beldesi hafif şiddette sallandıSonraki Haber

Taşoluk beldesi hafif şiddette sallandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar