Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Ya futbolculara ödeme yapın ya da hemen bugün istifa edin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ya futbolculara ödeme yapın ya da hemen bugün istifa edin!
Abone ol
AFYOK ve AFYOK Kuzeykale taraftar grupları yönetime seslenerek, “Afyonspor Kulübü bu zaman kadar bu şekilde kötü yönetilmemiş ve böyle bir duruma düşmemiştir. Ya futbolculara ödeme yapın ya da hemen bugün istifa edin” çağrısında bulundu.

TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor ligde yoluna dolu dizgin devam ederken yönetim tarafından futbolculara ödeme yapılmaması nedeniyle futbolcular bir bir sözleşmelerini fesh ederek takımdan ayrılmaya devam ediyor. Bu duruma tepki gösteren Afyonspor’un taraftar grupları AFYOK ve AFYOK Kuzeykale AFYOK yönetime seslendi ve ‘Ya futbolculara ödeme yapın ya da hemen bugün istifa edin!’ çağrısında bulundu.
BU HAFTA ÖDEME YAPILMAZSA TAKIM DAĞILACAK
AFYOK tarafından yapılan kamuoyuna yapılan paylaşım şöyle: “Sayın Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonspor Kulübü bu zaman kadar bu şekilde kötü yönetilmemiş ve böyle bir duruma düşmemiştir. Sezon başından beri bir kuruş ödeme yapılmayan futbolcular, kulüp emekçileri ve teknik ekip bütün olumsuzluklara rağmen tarih yazıyorlar. Eğer bu hafta içinde de ödemeleri yapılmazsa takım dağılacak ve güzel bir ritim yakalamışken işler alt üst olacaktır. Bugünkü almış olduğumuz galibiyet, sahaya yüreklerini ortaya koyup sonuna kadar savaşan karakterli futbolcu grubumuzun ve teknik ekibimizdir. Artık hakları olan ödemeleri yapın ve bu soruna son verin. Ayrıca yönetimin şeffaflık kalitesi oldukça düşüktür ve bu durumun taraftarlarımızın tepkisini çekmektedir. Birçok paylaşımıza rağmen hiçbir şekilde açıklama gelmemiş ve tavırları değişmemiştir. Bizler; yapamıyorsan bırak mantığıyla hareket etmekteyiz ve bu konuda netiz. Eğer ki yapamayacaksınız bu takıma yapacağınız en büyük hizmet istifa etmek olacaktır. Afyonkarahisar Belediyesi ve Valiliğine buradan talepte bulunuyoruz; takımımızın içinde bulunduğu bu kötü durumdan kurtarmak için destek olunmalı, futbolcularımızın parası ödenmeli ve Afyonsporumuz hakettiği üst liglerde yerini almalıdır.”
FUTBOLCULAR, ÇALIŞANLAR, EMEKÇİLER VE TEKNİK EKİP TARİH YAZIYOR
Kuzeykale Afyok grubu tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise şöyle: “Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri, Bizler kulüp olarak şimdiye kadar hiç böyle rezil bir duruma düşmedik ve yönetilmedik. Bakın sezon başından beri bir kuruş dahi ödeme yapmadığınız futbolcular, çalışanlar, emekçiler ve teknik ekip tarih yazıyorlar. Bu hafta içinde ödemeler yapılmazsa takımımız dağılacak her şey çok mükemmel giderken bir anda tepe taplak olacağız. Bugün kazanmış olabiliriz lakin bu galibiyet parasını alamamalarına rağmen sahaya yüreğini koyup sonuna kadar savaşan karakterli futbolcularımız ve teknik ekibimizindir. Artık herkesin hakkı olan ödemeyi almasını sağlayın bu soruna bir son verin.  Eğer yapamayacaksınız, olmuyor diyorsanız şimdiden söylüyoruz bırakın birileri gelir yönetir bu sorunları çözer. Belediyemize ve Valiliğimize sesleniyoruz takımımızın eriyip gitmemesi için destek olun. Bu şehir sahipsiz değildir ya futbolcuların haklı ödemelerini yapın ya da hemen bugün istifanızı edin…”



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yok böyle bir maç bir düzine gol attılarÖnceki Haber

Yok böyle bir maç bir düzine gol attılar

Sobadan sıçrayan kıvılcım ahşap evi kül ettiSonraki Haber

Sobadan sıçrayan kıvılcım ahşap evi kül...

Yorum Yazın

MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları tamamlandı
Dumlupınar BİLSEM Afyon’u gururlandırmaya devam ediyor
Afyonspor’dan Nevşehir’e gitti ilk maçında takımına 3 puanı getirdi
Cübbeli Ahmet hoca saldırıya uğradı!
SYDV ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü
ASKF’de görev dağılımı yapıldı
Erkmenspor süper amatör ligden çekildi
Dinar ilçesinde durdurulan araçtan bonzai çıktı
Kamyonetle motosiklet çarpıştı 3 kişi ölümden döndü
Şuhut kaymakamı muhtarlarla buluştu
Afyon’a gelecek öğrenciler Otogarda karşılanacak
Afyon’da zehir tacirlerine darbe!
Kahramanmaraş 5 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Bakü’de Afyon lezzetleri rüzgarı esti!
Dünya Motokros Şampiyonası'nın seremonisi yapıldı
Transfer haberleri art arda geldi
Zabıtaların görevleri ve sorumlulukları!
Afyon’da FIM Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı başlıyor
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası organizatörleri Afyon’da buluştu
Afyonluların derdine derman olmak için sahadayız

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar