Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5831
EURO35.3392
ALTIN2467.2

Minik raketler Afyon’da yarıştı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik raketler Afyon’da yarıştı!
Abone ol
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Tenis Yaz Kupası -2 Turnuvası, 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kocatepe Spor Kompleksi Tenis Kortlarında gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç tenisçiler, 5 gün boyunca süren turnuvada kıyasıya mücadele etti. Turnuva, final maçlarıyla birlikte sona erdi.

Turnuvada, sıcak hava şartlarına rağmen sporcular büyük bir özveri ve azimle mücadele etti. Beş gün boyunca devam eden maçlarda, sporcuların gösterdiği performans izleyicilerden büyük beğeni topladı. Hem tekler hem de çiftler kategorilerinde oynanan maçlar, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
TEK ERKEKLER VE TEK KADINLAR KATEGORİLERİNDE ŞAMPİYONLAR BELİRLENDİ
Tek erkekler kategorisinde, İstanbul Enka Spor Kulübü'nden Efe Kip, gösterdiği üstün performansla şampiyon oldu. İkinciliği ise İzmir Alaçatı Tenis Kulübü’nden Teoman Aktaş elde etti. Tek kadınlar kategorisinde ise İzmir Can Tenis Kulübü’nden Gökçe Deniz Sarı birincilik kürsüsüne çıkarken, Aydın Didim Tenis Kulübü’nden İlkim Sidar ikinci oldu.
TESELLİ KATEGORİSİNDE KAZANANLAR
Teselli tek erkekler kategorisinde birinciliği Ankara ODTÜ Tenis Kulübü'nden Deniz Mehmet Binici, ikinciliği ise Muğla’dan ferdi olarak katılan Can Başbay elde etti. Teselli tek kadınlar kategorisinde ise Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nden Hafsa Zehra Çınar birinci olurken, yine Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nden Ela Naz Kaya ikinci oldu.
ÇİFTLER KATEGORİSİNDE BÜYÜK ÇEKİŞME
Çift erkekler kategorisinde İzmir’den Teoman Aktaş ve Çanakkale’den Umut Fevzi Çelik birincilik elde etti. İkinci ise İzmir’den Vedat Kemal Tatarer ve İstanbul’dan Poyraz Yüce oldu.
Çift kadınlar kategorisinde ise Ankara’dan Rengin Kılıç ve İzmir’den Gökçe Deniz Sarı şampiyonluğu kazanırken, Muğla’dan Pekdemir ve Denizli’den Kara ikincilikle yetindi.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar’da ilk kez tenis yaz kupasının düzenlendiğini ve bu tür organizasyonların devam edeceğini vurguladı. Kasapoğlu, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.
TURNUVA ORGANİZASYONUNUN BAŞARISI
12 Yaş Yaz Kupası -2 Turnuvası, başarılı organizasyonu ve düzenli işleyişi ile katılımcılardan tam not aldı. Organizasyonun eksiksiz ve profesyonelce yürütülmesi, turnuvanın başarısında önemli bir rol oynadı. Ayrıca, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı destek ve olanaklar, turnuvanın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağladı.
KATILIMCILARDAN TEŞEKKÜR MESAJLARI
Turnuvaya katılan sporcular ve kulüp temsilcileri, organizasyonun kalitesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Tenis Federasyonu ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Sporcular, bu tür turnuvaların daha sık düzenlenmesini ve daha fazla katılımın sağlanmasını temenni etti.
GELECEĞE YÖNELİK PLANLAR
İl Müdürü Kasapoğlu, gelecekte daha büyük ve kapsamlı turnuvaların düzenlenmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Afyonkarahisar’ın spor alanında marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Kasapoğlu, spor altyapısının güçlendirilmesi ve sporculara daha iyi olanaklar sunulması için projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sultandağ’ına turistik geziye mi gittiniz?Önceki Haber

Sultandağ’ına turistik geziye mi gittini...

Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı 5 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı 5 ki...

Yorum Yazın

Bolvadinspor ASKF’yi göreve davet etti!
11 yaşındaki sürücü kazada hayatını kaybetti!
Afyonkarahisar’da 40 gölete 1 milyon 47 bin adet sazan yavrusu bırakıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Takıma destek için Azerbaycan programını iptal etti
Mansur Yavaş Afyon’a geliyor
Afyonlu voleybolcular İzmir’de göz kamaştırdı
Sünnetci: Eğitimde başarılarla dolu bir yıl geçirdik
Güreş Milli Takımı 10 yıl aradan sonra yeniden Avrupa Şampiyonu
73 bin adet yavru sazan balık göletlere bırakıldı
Bakan Kacır, OSB’ler ve AFSÜ laboratuvarı için talimat verdi
İYİ Parti üç ilçeye yeni atama yaptı
Belediyeler bir para basamaz, bir de adam asamaz!
Akran zorbalığı okullarda yaygınlaştı
Şuhut’ta kalbine yenik düşen sözleşmeli er toprağa verildi
Sandıklı ilçesinde hafriyat kamyonu devrildi
Takla atan minibüs şarampole devrildi
Olgun, Meclis’te Oruçoğlu Yağ’ı sordu
Her yerde aranan suç makinesi yakayı ele verdi
Sayın ailesinin acı günü!
Eşine ender rastlanan ebabil kuşu yaralı bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar