Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.7076
EURO35.1509
ALTIN2451.2

AK Parti gücünü halktan alıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti gücünü halktan alıyor!
Abone ol
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti’nin her bayram geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma törenleri birlik ve beraberlik içerisinde, bayramın manevi dokusuna uygun olarak gerçekleştirildi. Bayramın ikinci günü il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından İl Başkanı Hüseyin Menteş, milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve il başkan yardımcısı Mehmet Ali Tekik İhsaniye ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. İhsaniye Belediye başkanı Emine Gökçe‘nin evsahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde teşkilat mensupları, vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti heyeti burada istek ve talepleri de dinledi. 
Bayramın üçüncü günü; Çobanlar, Şuhut ve Dinar ilçe başkanlığında düzenlenen törenlere katılan AK Parti heyeti burada teşkilat mensuplarının bayramını kutladılar.
Daha sonra Dazkırı ilçesinde Evciler ve Başmakçı teşkilatlarının da katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında il başkanı ve milletvekilleri; teşkilatın ve vatandaşların bayramını kutlayarak taleplerini dinlediler.
Sandıklı ilçesinde Sandıklı Belediye  Başkanı Adnan Öztaş‘ın ev sahipliğinde, Hocalar ve Kızılören teşkilatlarının da katıldığı bayramlaşma törenine yediden yetmişe Sandıklı ve diğer ilçelerden gelen vatandaşlar teker teker AK Parti heyeti ile bayramlaştı. Bayramın üçüncü günü düzenlenen törenlerin sonuncusu Sinan Paşa ilçesinde gerçekleşti. 
Kurban Bayramı’nın son gününde ise İl Başkanı Hüseyin Menteş, milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ve il yönetim kurulu üyesi Kadir Tarkan’ın katıldığı İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin, Sultandağı ve Çay ilçelerinde bayramlaşma törenlerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelinerek birlik ve beraberlik mesajları verildi. 
Bayramlaşma törenlerinde konuşan İl Başkanı Hüseyin Menteş, milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vatandaşla iç içe olduklarını belirterek 22 yıllık AK Parti iktidarında gücünü halktan alan bir davanın mensupları olarak tüm mesai ve imkanlarını halk için harcamaya devam edeceklerini belirttiler. İl başkanı ve milletvekilleri; “AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatları olarak geleneksel olarak sürdürdüğümüz ilçelerimizdeki bayramlaşma buluşmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İlimizin her bir köşesindeki bir tek ferdimiz dahi bizim için çok önemli. İmkanlar dahilinde normal zamanlarda istedikleri vakit ve saatte vatandaşlarımızla birebir ve telefon aracılığıyla bizlere ulaşabiliyorlar. Bayramlarda da hem vatandaşlarımız ve teşkilatımızla bayramlaşıyor hemde onların varsa bir talebi çözüm yolları üzerinde çalışıyoruz. 3 gün boyunca ilçelerimizdeyiz. Gittiğimiz her bir ilçemizde geçtiğimiz her bir yolda Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin muazzam eserleri var. Bizler her zaman siyasetimizi lafla değil eser üzerine yapan bir partiyiz. Başkaları gibi bahanelerin ardına sığınmıyor, hizmet üretiyoruz. Enerjimizin ve imkanımızın tamamını hizmetkarı olduğumuz Afyonkarahisar’a harcıyor ve harcamaya devam edeceğiz” dediler.
Kardeşlik duygularının bu günlerde dahada güçlenmesi gerektiğini vurgulayan il başkanı ve milletvekilleri şu ifadelere yer verdi: “Bizim dinimizde ve milli değerlerimizde önemli günler vardır. Bu önemli günlerin manevi açıdan en üst seviye ulaştığı Kurban Bayramı’nda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız en üst seviyeye çıkmaktadır. Ancak bugün Doğu Türkistan’da, Filistin’de ve Gazze’de Müslüman kardeşlerimiz katledilmeye, çocuklarımız annesiz ve babasız, yaşlılarımız ve kadınlarımız evsiz, barksız ve hatta bir yudum suya hasret bırakılma devam edilmektedir. Zulme karşı tek dik duruş sergileyen ve ne pahasına olursa olsun siyonizme, kural tanımayan, insan haklarını hiçe sayan İsrail’e karşı tepkisini gösteren bir tek lider vardır; o da cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler böylesi manevi atmosferi yüksek günlerde dünya bu zulme kör, sağır ve dilsiz kalırken Müslüman kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Katil İsrail’e ve Müslümanlara zulmeden tüm oluşuma karşı ortak hareket etmeliyiz. Buradan tüm hemşerilerimizin kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, Rabbimin sağlık, mutluluk ve barış içerisinde bir sonraki bayrama kavuşturmasını niyaz ediyoruz.”


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Besihaneye yıldırım düştü korkan 5 kişi hastanelik oldu!Önceki Haber

Besihaneye yıldırım düştü korkan 5 kişi...

Afyon’da ve ilçelerde piknik yapılacak alanlar belli olduSonraki Haber

Afyon’da ve ilçelerde piknik yapılacak a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar