Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3

Tanrı dağı kadar Türk, hira dağı kadar müslüman’ız, bu davanın bir neferiyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tanrı dağı kadar Türk, hira dağı kadar müslüman’ız, bu davanın bir neferiyiz
Abone ol
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Türkiye-Çekya maçı öncesinde yükseköğretim ve ortaöğretime yönelik bir etkinlik düzenledi. Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in ifadesi ile ‘Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman’ız, bu davanın bir neferiyiz. Ülkücüler serden geçer, davadan vazgeçmez” dedi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, üniversite ve lise öğrencilerinin katıldığı etkinlik düzenledi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynanan Türkiye-Çekya maçı öncesinde Ülkü Ocakları’nda gerçekleştirilen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verilirken gençlere Ülkücülük bilinci hakkında bilgi verildi. 
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in ifadesi ile ‘Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman’ız, bu davanın bir neferiyiz. Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle adamın adamı değil davanın adamlarıyız. Mete Han’ın, Kürşat’ın, Sultan Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmet Han’ın, Yavuz Selim Sultan’ın, Kanuni Sultan Süleyman’ın, Abdülhamit Han’ın, Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın genç mirasçılarıyız. Ülkücülük bir heves değil, hayatın merkezindedir. Ülkücülük, ülkemizde ve dünyadaki tüm olaylara bu bilinçle bakmak ve tavır almak, harekete geçmektir. Ülkücüler serden geçer; davadan vazgeçmez” ifadelerini kullandı. 
Çetinkaya, “Bize verilen bu kutlu görevde yardımcı olan yönetim arkadaşlarımızla hedefimiz bu davanın önemini ortaöğretimden başlayarak yükseköğretimde okuyan gençlerimize anlatıp bilinçli gençler yetiştirmektir. Bu kutsal görevi yerine getirmek için üstün bir gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon’da biçerdöver hasat kontrolleri yapılıyorÖnceki Haber

Afyon’da biçerdöver hasat kontrolleri ya...

Hıdırlık tepesinde çıkan yangın kontrol altına alındıSonraki Haber

Hıdırlık tepesinde çıkan yangın kontrol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar