Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3

Mezuniyeti kına gecesiyle kutladılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mezuniyeti kına gecesiyle kutladılar!
Abone ol
Afyonkarahisar'da eğitim gören kız öğrenciler mezuniyetlerini kına gecesi düzenleyerek kutladı. Ellerine kına yakarak sivil hayata uğurlanan kız öğrenciler, kına gecesinde gönüllerince eğlendi.

Afyonkarahisar'da bulunan Destine Hatun Kız Öğrenci Yurdu ve Çiğiltepe Kız Öğrenci Yurdu, mezuniyet kına gecesi etkinliği ile öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin mezuniyetlerini kutlamak ve onların sivil hayatlarına adım atmalarını desteklemek amacıyla düzenlendi.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu özel gecede öğrencilere müzik dinletisi sunarak eğlence dolu anlar yaşanmasına katkıda bulundu. İl Müdürlüğü’nün müzik ekibi, icra ettikleri şarkılarla öğrencilerin coşkusunu artırdı. Hem geleneksel hem de modern müziklerin harmanlandığı performans, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Yurt müdürlerinden anlamlı mesajlar
Kına gecesinde Destine Hatun Yurt Müdürü Aysun Keskin ve Çiğiltepe Yurt Müdürü Meltem Biner, öğrencilerin ellerine kına yakarak onlara sivil hayatlarında başarılar diledi. Bu sembolik ve geleneksel hareket, öğrencilere hem manevi destek hem de moral verdi. Yurt Müdürleri, yaptıkları konuşmalarda öğrencilerin azim ve çalışkanlıkları ile gurur duyduklarını belirterek, mezuniyet sonrası hayatlarında da aynı başarıyı sürdüreceklerine inandıklarını ifade etti.
İl Müdürü Kasapoğlu'ndan destek mesajı
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere sivil yaşamlarında başarılar diledi. Kasapoğlu, "Bugün burada, geleceğin güçlü kadınlarını uğurluyoruz. Sizler, sadece ailenizin değil, bu ülkenin de umudu ve geleceğisiniz. Sizlerin başarısı, ülkemizin de başarısıdır. Yeni hayatınızda da aynı azim ve kararlılıkla ilerleyeceğinize inancımız tamdır," diyerek öğrencilere moral verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
11 yaşındaki çocuğun ateşlediği tüfek anneyi hayattan kopardı!Önceki Haber

11 yaşındaki çocuğun ateşlediği tüfek an...

Aranan şahıs polisin takibinden kaçamadı!Sonraki Haber

Aranan şahıs polisin takibinden kaçamadı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar