© Medya 03

Tarihi Karaadilli yağlı güreşleri başlıyor!

2000 öncesi Türkiye’nin en ünlü pehlivanlarına ev sahipliği yapan Karaadilli Yağlı güreşlerinde er meydanı 25 yıl aradan sonra ilk kez 26 Haziran 2024 tarihinde yeniden kuruluyor. Birbirinden ünlü pehlivanları ağırlayacak olacak belde de heyecan ise dorukta.

25 yıl aradan sonra ilk defa er meydanının kurulacağı Karaadilli Yağlı güreşlerinin başlamasına sayılı saatler kaldı.
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Aylardır süren hazırlıklarını tamamlayan Karaadilli Beldesi’nde nefesler tutuldu. 2000 öncesi Türkiye’nin tanınmış bütün pehlivanlarına ev sahipliği yapan Karaadilli Yağlı Güreşleri, Belediye Başkanı Hüseyin Şahin’in gayretleriyle 25 yıl aradan sonra ilk kez düzenlendi
KİMLER GELİYOR? 
26 Haziran 2024 Çarşamba günü Saat 10.00’da başlayacak olan Tarihi Karaadilli Yağlı Güreşleri için ilimize Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri'ni 6 kez üst üste kazanıp rekor kırarak 2 defa kemerin ebedi sahibi Orhan Okulu, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın kemeri kazanan Yusuf Can Zeybek olmak üzere Mustafa Taş, Osman Aynur, Enes Doğan, Mustafa Batu, Hasan Cengiz, Ramazan Bircan, İbrahim Coraman, Ünal Karaman, Recep Çakır ve Ali Altun gibi ünlü pehlivanlar gelecek. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER