© Medya 03

Avrupa şampiyonluğu kupası Afyon’lu Yakup Yağcı’nın ellerinde yükseldi

Sırbistan’da gerçekleşen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Kadın Güreş Takımımız üst üste 2. kez Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupası Milli Takım Teknik Direktörü ve Taşoluk Belediyesi Bayan Güreş Takımının hocası Yakup Yağcı'nın ellerinde yükseldi.

U17 Kadın Güreş Milli Takımımız Sırbistan’da bir kez daha tarih yazdı. Afyonkarahisar’ın ve Taşoluk Beldesinin gururu olan Fatma Yılmaz’ın Avrupa ikincisi olduğu şampiyona da Kadın Güreş Takımımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Avrupa Şampiyonası’nda takım halinde Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonluk kupası ise Milli Takım Teknik Direktörü ve Taşoluk Belediyesi Bayan Güreş Takımının hocası Yakup Yağcı'nın ellerinde yükseldi.
ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRMAK BANA NASİP OLDU
Şampiyonluk kupasını kaldıran başarılı antrenör Yağcı, “Bayan güreşçilerimiz tarih yazmaya devam ediyor. Fatma Yılmaz son saniyelerde Avrupa Şampiyonluğunu kaçırdı. Buna rağmen bayan güreşçilerimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da takım halinde Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizin göğsünü kabartmaya devam ettiler. Böyle karakterli ve başarılı sporcuların antrenörlüğünü yapmanın gururunu yaşıyorum. Şampiyonluk kupasını kaldırmak da bana nasip oldu. Bu da benim için ayrı bir gurur.” ifadelerini kullandı.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER