© Medya 03

Afyon’a bayan yatılı Olimpiyat Hazırlama Merkezi istiyoruz!

Yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisar’ın ve Taşoluk Beldesi’nin gururu olan bayan güreşçiler zaferlerine yenilerini eklemeye devam ederken, bayan güreşçilerin ailelerinden Devlet büyüklerine çağrı geldi. Aileler, “Afyonumuza veya Taşoluk’a Bakanlık nezdinde kızlar için yatılı bir Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi istiyoruz.” dediler.

Taşoluk Belediyesi Bayan güreşçileri tarih yazmaya devam ediyor. Sırbistan’da devam eden U17 Avrupa Şampiyonası’nda kadınlar 43 kilogramda Fatma Yılmaz Avrupa ikincisi olarak zaferlerine bir yenisini eklerken, başarılı sporcuların aileleri de sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla Devlet büyüklerine seslendiler. Devlet büyüklerinden bayan güreşçiler için Yatılı Olimpiyat Hazırlama Merkezi isteyen aileler paylaşımlarında şu ifadeleri kullandılar:
“Sayın Bakanım, Sayın Afyonkarahisar Milletvekillerimiz,  Sayın Valim, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürüm, siyasi İl Başkanlarım. Yıllardır Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcuları Türkiye'de, Avrupa'da, Dünyada madalyalarla dönüyor. Bugün yapılan Avrupa Şampiyonasında Fatma Yılmaz Avrupa 2. Olarak ülkemizi ilimizi gururlandırmıştır.
Sizlerden hocamızın, sporcularımızın istediği Afyonumuza veya Taşoluk’a Bakanlık nezdinde bayan yatılı bir Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi. Değerli Devlet büyüklerimiz! 3000 nüfuslu kasabadan böyle başarılar çıkıyorsa imkan verilse daha neler çıkmaz. Sizlerden isteğimiz sporcu velileri olarak siyasi parti güdülmeksizin el ele verip bu çocuklarımıza yatılı yeri yaptıralım. Hocamızın, sporcularımızın gitmediği kapısını çalmadığı kimse kalmadı. Belediyemizi Bakanlığa yerde verecek ,sadece ufak tadilat yapılıp bakan onayı ile başlanacak.
Artık söz sizde değerli devlet büyüklerimiz. Saygılarımızla tüm sporcu velileri.” ifadelerini kullandılar.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER