© Medya 03

Afyonlu sanayici tekeden süt çıkarıyor!

Bugün haftalık basın toplantısında ülke ve yerel gündemle ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisarlı sanayicilere övgüler yağdırdı. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisarlı sanayicinin heykelini dikmemiz lazım. Afyonkarahisarlı sanayiciler Türkiye’nin en zor şartlarında, en zor bölgesinde, iş-istihdam sağlıyorlar. Ve gerçekten söylüyorum tekeden süt çıkarıyorlar.” dedi.

Haftalık basın toplantısında iktidarı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ilimiz sanayici ve esnafına ise övgüler yağdırdı.
Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Afyonkarahisarlı sanayicinin heykelini dikmemiz lazım. Afyonlu sanayiciler Türkiye’nin en zor şartlarında, en zor bölgesinde, iş-istihdam sağlıyorlar. Ve gerçekten söylüyorum tekeden süt çıkarıyorlar Afyonlu esnaf ve sanayici. Buna ben adım gibi eminim çünkü ben de bir sanayiciyim. Bu hükümetin uygulamış olduğu haksız-hukuksuz vergiler, haksız-hukuksuz harçlar ve önümüze çıkarılan, sanayicinin önüne çıkarılan bir sürü abuk-subuk yaptırımları üst üste koyun Afyonlu sanayici bugün ayakta durup bir de kapısında 10 kişiyi besliyorsa o sanayicinin ben alnını öperim, heykelini dikerim bu memlekette. Tekeden süt çıkaran bizim sanayicilerimiz var Afyonda bunların kıymetini bilmemiz lazım.”
BİZİM MİLLİ KADROMUZ YOK
Türkiye’nin milli bir kadrosunun olmadığını sözlerine ekleyen Mısırlıoğlu, “Un, yağ, şeker var helva yapacak ahlaklı namuslu çalmayan, çırpmayan bu işi Allah’ın rızası için yapıp, ibadet aşkıyla çalışacak imanlı, bilinçli milli kadromuz yok bizim. Onun için bunu oluşturmadığımız sürece bu topraklarda daha çok insanımız yoksullukla mücadelenin altında ezilir ve hiç kimse onun sesini duymaz.”
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER