© Medya 03

Olgun: Elektriğe yüzde 38 zam ile vatandaş kara listeye girdi!

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.Hakan Şeref Olgun, elektrik satış fiyatlarına yapılan zam haberlerine tepki gösterdi. Olgun, “Gri listeden çıktık dediğiniz gün elektriğe %38 zam ile vatandaşımız kara listeye girdi. Asgari ücrete % 0, elektriğe % 38 yapmayı başardınız. Bu zam, millete zulümdür! Adaletiniz batsın! İnsafınız kurusun!” dedi.

Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Fatura her zaman yaptıkları gibi vatandaşa kesildi ve elektriğe %38 zam yapıldı. Anlayacağınız sarayın bitmek bilmeyen masrafları yine vatandaşımıza yazıldı.
Emeklilerimizi ve asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaşımızı açlık sınırının altında yaşamayı reva gören iktidar, elektrik fiyatlarına tek kalemde yüzde 38 zam yaptı. Bu zam, millete zulümdür. Adaletiniz batsın! İnsafınız kurusun! Kuldan utanmıyorsunuz; bari Allah'tan korkun. Şatafatlı harcamaları kesmesi gereken, bütçesini küçültmesi gereken ilk kurum Cumhurbaşkanlığı'dır. İktidar sanki yemin etmiş söke söke vatandaşın varını yoğunu alacak. Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ne tesadüf ki bu gün attığı tweette “Başardık” demiş. Evet, Sayın Şimşek “ Başardınız. Halkımızı açlığa ve yoksulluğa sevk etmeyi başardınız. Gri listeden çıktık dediğiniz gün elektriğe %38 zam ile vatandaşımız kara listeye girdi. Asgari ücrete % 0, elektriğe % 38 yapmayı başardınız. Elbette bunun faturasını halkımız size kesektir” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER