© Medya 03

Temeli atarken hayal kurmuştuk, bu eseri görmek bugüne nasip oldu!

AK Parti Milletvekilleri Kırca köyünde yapımı tamamlanan meyve halini ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya, “Merhum Necmettin Erbakan'ın "Herşey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız" sözünden yola çıkarak bizlerde malumlarınız üzere aylar öncesinden buranın temellerini atarken bu hayali kurmuştuk. Yapımı tamamlanarak hizmete açılan bu eseri görebilmek bugüne nasip oldu, meyve halimizin tüm Sultandağı adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki kiraz bahçelerini ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan, kiraz bahçelerinde çalışan işçiler ve üreticilerle bir araya geldi. AK Parti Sultandağı ilçe başkanı Mevlüt Aksoy'un da eşlik ettiği ziyaretin ardından Kırca köyünde yapımı tamamlanan meyve haline ziyarette bulunan Milletvekilleri, esnaf ve üreticilerle birebir görüşmeler yaparak vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
SULTANDAĞI’NA HAYIRLI OLSUN
"Vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Özkaya, merhum Necmettin Erbakan'ın "Herşey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız" sözünü hatırlatarak bizlerde malumlarınız üzere aylar öncesinden buranın temellerini atarken bu hayali kurmuştuk.  Yapımı tamamlanarak hizmete açılan bu eseri görebilmek bugüne nasip oldu, meyve halimizin tüm Sultandağı adına hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı. 
AFYON KİRAZI ŞEHRİMİZİN YÜZ AKI VE BEREKETİDİR
Afyon'un bir tarım şehri olduğunu vurgulayan Arslan ise, "Afyonkarahisar’ın her bir ilçesinin ayrı ayrı bereketli topraklarında en güzel nimetler yetişiyor ve ekonomimize katkı sağlıyor. Bu noktada Sultandağı İlçemizde dünyaca ünlü kirazımızın hasatı için İlçemizde Milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bu noktada dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilen kirazımız şehrimizin yüz akı ve bereketidir. Yöneticilerimiz ve emeği geçen tüm üreticilerimizin teşekkür ediyor, hasat döneminin bereketli geçmesini rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. 
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ'İNDEN TURGAY ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun görmesi ile Afyonkarahisar İl Başkanı olarak atanan Av. Turgay Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı da çekinen Ak Parti heyeti birlik beraberlik mesajı verdiler.
TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ ZİYARET EDİLDİ
Afyonkarahisar milletvekili Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan Afyonkarahisar Toprak Mahsulleri Ofisi ziyaret ederek alım sezonu başlayan tarım ürünleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından kameraların karşısına geçen milletvekilleri yapmış oldukları açıklamada, tarım ürünlerinin alım süreci ve çiftçilere yapılacak ödemelerin detayları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, "Çiftçilerimizin sıkıntılarını biliyor ve bunlara çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdiler.
Alınan ürünlerin ödemesi ile ilgili ayrıca bir açıklama yapan Milletvekili Yurdunuseven, "iade alınan ürünlerin ödemesi en geç 30 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Bu sürenin azaltılması ile ilgili olarak da görüşlerimizi ilettik inşallah konunun takipçisi olacağız" dedi
TMO ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Afyonkarahisar Milletvekilleri, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ile Afyonkarahisar'da yapılacak olan Eğitim projeleri hakkında istişarelerde bulundular. Afyonkarahisar AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve İl Başkan Yardımcısı Av. Talha Akkaya'nın da eşlik ettiği ziyaret programında eğitim alanındaki çeşitli çalışmaların istişare edildiği aktarıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER