Minderin sultanları ödüllendirildi Minderin sultanları ödüllendirildi

Goalball 3. Lig 2. Devre Müsabakaları 3 - 7 Eylül tarihleri arasında Adıyaman’da gerçekleşti. Kurulduğu yıldan günümüze Afyonkarahisar’ı gururlandıran Kocatepe Görme Engelliler Kulübü 2. lige yükselerek ilimizi bir kez daha gururlandırdı.
AFYON'U 2. LİGDE TEMSİL EDECEKLER
Afyonkarahisar’ımızın iki takımla temsil edildiği ligde Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci olarak ipi göğüsleyerek gümüş kupanın sahibi oldu ve bir üst lig olan 2. lige yükselmeyi başardı. Mayıs ayında Kayseri’de düzenlenen 1. Devre müsabakalarını üçüncü sırada tamamlayan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, kıran kırana maçlara sahne olan 2. Devre müsabakalarında yaptığı 9 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik almasını bildi ve sezonu 2. Sırada tamamlayarak bir üst lig olan 2. Lige yükseldi.
KOCATEPE UNVANINI KAPTIRMADI
Afyonkarahisar’ın engelli kulüpler bazında ilk ve tek kupa kazanan takımı olan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, bu turnuvada da kupa kazanarak Afyonkarahisar’da tek olma unvanını devam ettirdi.
Kurulduğu 2019 yılından bu yana katıldığı tüm liglerde dereceye girerek önlenemez yükselişine devam eden Kocatepe GESK, bu yıl da üst lige çıkmayı başararak müzesindeki kupa sayısını 5’e yükseltti.
Önümüzdeki yıl 2. ligde çok daha zorlu bir mücadele verecek olan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü’nde tek hedef, 1. Lige yükselerek mücadelesini en üst ligde şampiyonluklarla taçlandırmak.

Editör: Abdullah ERTEK