Belediye Bolvadin Termalspor Kulüp Başkanı Cavit Gönbe görevinden istifa etti. Konuyla ilgili Kulübün resmi sayfasından bir paylaşım yapan Gönbe şunları söyledi:
“Beş yıldır BAL Liginde (Bölgesel Amatör Ligi) mücadele eden BELEDİYE BOLVADİN TERMAL SPOR kulümüz maalesef bu senede şampiyonluğu kıl payı kaçırmış ve 3. lige çıkma hakkını kaybetmiştir.
Bal liginde mücadele ettiği ilk yıldan bu yana hedefi hep şampiyonluk olan kulübümüz hem Bal ligine renk katmış, hem Bolvadin’imizin adını tüm Türkiye ye duyurmuş hem de Bolvadinli tüm futbol severlere, taraftarlarımıza ayrı bir heyecan ve duygu yaşatmıştır.
Her sene takımımızı oluştururken maddi ve manevi desteklerini kulübümüzden hiç eksik etmeyen, gece gündüz, yaz kış, cumartesi pazar demeden bizlerle mesai harcayarak takımımızın başarısında çok emeği olan Belediye başkanımız Sayın Fatih Kayacan a şükranlarımı sunuyorum. 
Bugüne kadar çalışmış olduğum işimizden, ailemizden, çoluk-çocuğumuzdan fedakarlık ederek maddi manevi desteğini esirgemeyen yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik heyete, futbolcu kardeşlerime malzemeci ve destek hizmeti veren arkadaşlara, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum.
Siyasi duruşumuzdan dolayı, yeni belediye başkanının kendi ekibiyle çalışabilmesi için yönetim kurulu üyeliğimden ve kulüp başkanlığından istifa ediyorum. Bu Belediye Bolvadin Termal spor kulübümüzün menfaatleri açısından daha iyi olacaktır.
İnşallah 3 kez üçüncü ligin kapısından dönen takımımız yeni belediye başkanı ve yeni oluşacak kulüp yönetimi ile gerçekleşir. Ümit ediyorum ki belediye başkanı da kulübümüze aynı şekilde maddi manevi desteğini yapacaktır. Zaten takımımızı üçüncü lige çıkarmak için mücadele edeceklerini söylemişlerdi. Ayrıca bu zaman zarfında alt yapımızda bir çok Bolvadinli çocuklarımız yetişmektedir. Bu potansiyelinde değerlendirilmesi halinde takımımızda kendi öz çocuklarımızın da takımımıza katkı sağlaması ayrı bir kazanç olacaktır.
Bu bir bayrak yarışıdır, bizler elimizden gelenin en güzelini yaptığımızı düşünüyoruz.
Bundan sonraki süreçte yeni yönetim kurulu daha başarılı olur ve takımımız layık olduğu üçüncü lige çıkar, bu en büyük temennimdir. Bundan sonraki yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Herşey Bolvadin’imiz için.” dedi.