Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.6246
EURO35.0761
ALTIN2437.3

Bu sergide sadece gökyüzü fotoğrafları var!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu sergide sadece gökyüzü fotoğrafları var!
Abone ol
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF) kuruluşunun 50. yıl dönümü kapsamında İİBF ve Afyon Eğitim Vakfı (AEV) iş birliğinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Arş. Gör. Hakan Yılmaz’ın “Afyon’da Gökyüzünün Renkleri” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi açılışına; İİBF Dekan V. Prof. Dr. Gökhan Demirtaş ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hale Fulya Kaya,  AEV Genel Sekreteri Murat Diker, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Serginin açış konuşmasını yapan İİBF Dekan V. Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, İİBF’nin 50. yılını kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demirtaş, “Hakan Hoca da 50. yılımızda bize sanat etkinliği ile katkıda bulundu. Afyonkarahisar’da gökyüzü deyince kendimi zaman zaman fotoğraf çekmek için yaptığım yürüyüşleri hatırlıyorum. Bir bozkırda ağacın arkasına yaslandığınızda gökyüzüne baktığınızda aslında Yahya Kemal’in ‘Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!  İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar’ dizeleri aklıma gelir. Bugün de fotoğrafları güzel gördüm. Herkese iyi seyirler” dedi. AEV Genel Sekreteri Murat Diker ise vakıf olarak üniversite öğrencilerine burs verdiklerini ve sosyal faaliyetlere de paydaş olduklarını dile getirdi. Diker, “Hakan Hocamla da uzun zamandır faaliyetlerimiz oldu. Bu gökyüzü ve doğa fotoğraflarını biz de sergiledik” ifadelerini kullandı.
“AFYONKARAHİSAR, GÖKYÜZÜNÜN BÜTÜN TONLARINI GÖRDÜĞÜMÜZ BİR ŞEHİR”
Arş. Gör. Hakan Yılmaz ise konuşmasında sergiye dair bilgiler aktardı. Yılmaz, sergide Kent Ormanı, Erkmen, Sultandağı, Akdağ ve Kumalar gibi bölgelerden gökyüzü fotoğraflarının yer aldığını belirtti. Yılmaz, “Afyonkarahisar’ın en sevdiğim tarafı gökyüzüdür. Afyonkarahisar, gökyüzünün bütün tonlarını gördüğümüz bir şehir” dedi. Yılmaz şöyle konuştu:
“En güzel tarafı da genel olarak görebildiğimiz şehrin merkezinde olan bir tepe olan Kent Ormanıdır. Sabah orada seher vaktindeki renkleri görmek, hayatın içerisindeki koşuşturmacadan ve diğer şeylerden sizi bir nebze olsa da uzaklaştırıyor. Tepenin bir tarafında gün doğarken diğer tarafında da günbatımını izleyebiliyorsunuz. Onun dışında da Akdağ, Sultandağı, Erkmen ve Kumalar gibi yerlerden fotoğraflarımız sergide var. Afyonkarahisar’ın doğası ve gökyüzü inanılmaz güzel. Sadece zaman zaman başımızı kaldırıp o gökyüzüne bakmak ve biraz o dinginliği, sadeliği yaşamak yeterli diye düşünüyorum.”
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Vekili Harun Reşit Han da sergiyi ziyaret ederek Yılmaz’dan sergiye dair bilgiler aldı.
Sergi, 31 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon’da DEAŞ operasyonuÖnceki Haber

Afyon’da DEAŞ operasyonu

Durdurulan araçtan kimliksiz göçmenler çıktı!Sonraki Haber

Durdurulan araçtan kimliksiz göçmenler ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar