Dünyanın en uzun lokumu Afyon’da yapıldı Dünyanın en uzun lokumu Afyon’da yapıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, geçmiş yönetimi suçlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Uydukent bölgesinde yaşanan alt yapı sorunuyla ilgili “Mazbatamızı aldıktan sonra buradaki kanalizasyon sıkıntısını karşımızda bulduk. Ne yazık ki yıllardır ilgili birimlerimiz geçmiş yönetimi uyardıkları halde buradaki kanalizasyon sorunu çözümlenmemiş ve biz Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra da bölgedeki yaklaşık bir kilometrelik bir hatta çöküntü meydana geldi.” açıklamasını yapmıştı.
SU KESİNTİSİYLE İLGİLİ GEÇMİŞ YÖNETİMİ SUÇLADI
Afyonkarahisar Belediyesi dün akşam saatlerinde  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fakıpaşa Mahallesi, İmaret Camii yanında bulunan ana boruda yaşanan arıza nedeniyle 22 mahalle ve OSB'ye saat 22.00'ye kadar su verilemeyeceğini duyurmuştu.
İlerleyen saatlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal ikinci bir paylaşım yaptı ve geçmiş yönetimi suçlayarak şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerimiz; bugün akşam saatlerinde şehrimiz İmaret Camii yakınındaki ana boruda meydana gelen arızayı gidermek için ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmaktadır.
Bilinmesini isteriz ki, meydana gelen büyük çaplı bu arıza, söz konusu bölgedeki içme suyu hattının geçmişten günümüze değiştirilmemesinden kaynaklıdır.
Suların geri verilmesi planlanan saati (22:00) aşabilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.
 

Editör: Abdullah ERTEK