Afyonspor rekora koşuyor! Afyonspor rekora koşuyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen ve görevdeki 100 günü geride bırakan Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, 100 günde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarıyla buluştu. 
Kahvaltı programında 100 günde yaptığı çalışmaları tek tek anlatan Başkan Köksal basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Afyonspor’la ilgili sorulara yanıt veren Başkan Köksal, “ “Afyonsporumuzu seviyoruz. Geçen dönem ben mazbatayı aldıktan sonra son maçlarıydı. Onları ligde tutmayı başardık. Şimdi hedefimiz şampiyon etmek. Bununla ilgili şehrimizdeki iş insanlarıyla görüşüyoruz. Onlardan destek istiyoruz Ama en önemlisi Afyonspor’u, Spor A.Ş. haline getirip, şirketleştirirsek seçim verdiğimiz öncesi verdiğimiz sözlerden birisi de buydu. Şirketleştirerek, AFyonspor’un en iyi şekilde devamını sağlayacağız” 
1 – 2 HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK
Afyonspor’la ilgili tüm konuların 1-2 hafta içinde netleşeceğini sözlerine ekleyen Başkan Köksal, “İlimizdeki iş adamlarımız ile görüşmelerimizi yaptığımızı ifade etmiştik. Takımın hocası ve transferler hakkında şuan netleşen bir konu yok. Afyonspor Başkanı Nadir Güzbey Bey ile çalışmalarımız devam ediyor. Tüm transfer süreci, hoca süreci, ekonomik süreçler ve Afyonspor hakkındaki diğer tüm konular 1 ya da 2 hafta içinde netleşecek. Kısa zamanda sizlerde duyacaksiniz" dedi.

Editör: Abdullah ERTEK