Afyon’da iki Okul çoklu yabancı dil alanında pilot okul seçildi Afyon’da iki Okul çoklu yabancı dil alanında pilot okul seçildi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısında Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldırım ve Öğrenci Taşıma Hizmetleri Daire Başkanı Savaş Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ilçelerdeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında genel değerlendirmeleri aldılar. 
Toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldırım; "2024-2025 eğitim öğretim yılının açılışını yaptığımız bugünde okullarımızın eğitim öğretime hazır bir şekilde başlamaları hepimizin ortak gayesidir. Okullarımızdaki donanım ve malzeme eksiğinin olmaması, ders kitaplarının eksiksiz bir şekilde öğrencilerimizin sıralarına konulması bizleri hayli ile mutlu etmiştir. Her birinize çabalarınız ve fedakârlıklarınız için teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
Öğrenci Taşıma Hizmetleri Daire Başkanı Savaş Kaya ise "Taşımalı okullarımız ve taşıma merkezi olan okullarımızda hazırlıkların zamanında tamamlanmış olması ve herhangi bir eksikliğe meyil verilmemesi bizleri memnun etmiştir. Hepimizin birincil hedefi tek bir öğrencimizi bile mağdur etmeden her öğrencimizin eğitim öğretim imkânından faydalanmasıdır" dedi.

Editör: Abdullah ERTEK