1.  Amatör Kümede futbol heyecanı hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. 9 karşılaşmada 62 golün atıldığı ligde A grubunda haftanın sürprizini Döğer Belediyespor yaptı. 8’de 8 yapan İscehisarspor’u 5-0 mağlup eden Döğer Belediyespor hem rakibinin yenilmezlik serisine son verdi, hem de play-off şansını son haftaya taşıdı.
A GRUBU
Ligde 8’de 8 yaparak iki hafta önce play-off oynamayı garantileyen İscehisarspor, bu hafta Döğerspor’a mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Grupta İscehisarspor 24 puanla haftayı zirvede kapatırken, Sarık Gençlikspor 18 puanla ikinci, Döğer Belediyespor ise 16 puanla haftayı üçüncü sırada kapattı. Bu grupta son hafta, ya Sarık Gençlikspor ya da Döğer Belediyespor play-off oynama hakkı elde eden ikinci takım olacak.
A GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR
Döğer Belediyespor - İscehisarspor 5-0
Bayatspor - Karacaahmet Gençlikspor 3-0
Sarık Gençlikspor - Yaylabağıspor 11-0
B GRUBU
Taşoluk Belediyespor’u 10-0 mağlup eden Çakırköyspor B grubunda haftayı 21 puanla zirvede kapatarak play-off yolunda önemli bir avantaj elde ederken, grupta Çobanlar Belediyespor 18 puanla ikinci, Mahmutköyü 1453 Gençlikspor'da 16 puanla üçüncü sırada kapattı.
B GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR
Çobanlar Belediyespor - Demirçevrespor 7-0
Mahmut Köyü Kartal Balçıkhisar Belediyespor 3-5
Çakırköyspor - Taşoluk Belediyespor 10-0
C GRUBU
C grubunda play-off oynayacak 2 takım ligin bitimine 1 hafta kala belli oldu. Dişli Belediyespor ile Evcilerspor son haftaya girilirken ilk iki sırayı garantiledi. Grupta Dişli Belediyespor son haftaya 22 puanla zirvede girerken, Evcilerspor ise 21 puanla ikinci sırada girdi.
C GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR
Evcilerspor - Beyyazı Belediyespor 4-0
Dinar Belediyespor - Hocalar Belediyespor 6-1
Dişli Belediyesi Hibritspor - Kumartaş 1986 Gençlikspor 7-0