© Medya 03

Sünnetci: Eğitimde başarılarla dolu bir yıl geçirdik

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Başarılarla dolu geçirilen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimizin gurur duyulacak başarıları hepimizin yüzünü güldürdü.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar ve Fatih Akçil ile birlikte 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katıldığı Değerlendirme Toplantısı Hocalar İlçesinde İl Müdürü Miraç Sünnetci'nin başkanlığında gerçekleştirildi.
AYRINTILI DEĞERLENDİRME YAPILDI
Yıl sonu değerlendirme toplantısı kapsamında; 2023-2024 Eğitim öğretim yılının genel analizi yapılırken ilimizin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Merkezi Sınavı'nda elde ettiği başarılar üzerine ayrıntılı değerlendirmelerde bulunuldu. İlçelerdeki ve il merkezindeki okulların bakım ve onarım faaliyetlerinin gündeme getirildiği toplantıda iyileştirme çalışmaları için planlamalar görüşüldü.
EĞİTİMİN HER KADEMESİNDE KALİTEYİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yaz döneminde açılacak olan DYK Kursları ve diğer gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda İl Müdürü Miraç Sünnetci şunları söyledi: “Başarılarla dolu geçirilen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimizin gurur duyulacak başarıları hepimizin yüzünü güldürdü. Bizler eğitimin her kademesinde kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını aldığımızı görmek yolumuzun doğruluğunu gösteriyor bize. Çıkmış olduğumuz bu başarı yolculuğunda hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER