© Medya 03

Şok gol 90+5’de geldi

Bölgesel Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Belediye Bolvadin Termalspor bugün sahasında konuk ettiği Bilecik 1969 Spor karşısında beklenmedik puan kaybı yaşadı.

Yaptığı transferlerle gücüne güç katan BAL temsilcimiz Belediye Bolvadin Termalspor, bugün sahasında konuk ettiği Bilecik 1969 Spor karşısında beklenmedik 2 puan kaybı yaşadı. Temsilcimiz 80 dakika önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle rakibiyle puanları paylaştı.
GOLÜ ERKEN BULDUK
Zirve yarışından kopmak istemeyen temsilcimiz Bolvadinspor bugün taraftarı önünde konuk ettiği Bilecik 1969 Spor karşısında maça hızlı başladı. 11. Dakikada Ömer Yanık’ın kaydettiği golle rakibi karşısında 1-0 öne geçen temsilcimiz ilk 45 dakikada yakaladığı bir çok pozisyondan yararlanmadı ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-0 Belediye Bolvadin Termalspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
ÜÇ PUAN 90+5’DE UÇTU
Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz yakaladığı birçok pozisyondan yararlanamadı. Son dakikaları nefes kesen karşılaşmada temsilcimiz 90+5. Dakikada büyük şok yaşadı. Maç bitti denilirken 90+5. dakikada sahneye çıkan Burhan Beyazit Bolvadinspor’a şoku yaşattı. 1-1
Bu golden sonra başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona eren temsilcimiz Belediye Bolvadin Termalspor zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybı yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER