© Medya 03

Miniklerin maçlarını üst düzey hakemler yönetti!

Afyonkarahisar’da devam eden U11 Liginde şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, İl Hakem Kurulu (İHK) bugün oynanan 2 karşılaşmaya ilimizin üst düzey hakemlerini görevlendirdi.

Afyonkarahisar’da U11 liginde heyecan fırtınası hız kesmiyor. Miniminiklerin mücadelesi ve hırsları karşılaşmaların seyir zevkini artırırken, şampiyonluk yarışı da iyiden iyiye hız kazandı.
Bugün şampiyonluğun iki favori ekibi karşı karşıya geldi. Ege Gençlikspor ile Anadolu Gücüspor’u karşı karşıya getiren karşılaşmadan 2-1’lik skorla Ege Gençlikspor galip ayrılırken, bu kritik randevuyu Afyonkarahisar’ın Bölgesel Hakemlerinden Resul Dede yönetti. Tecrübesiyle miniklere güven veren Dede, kusursuz yönetimiyle ailelerden tam not aldı.
C KLASMAN HAKEMİNİN YÖNETTİĞİ MAÇTA PUANLAR PAYLAŞILDI
Günün ikinci önemli karşılaşmasında ise Safa Gençlikspor ile Afka Gençlikspor karşı karşıya geldi. C klasman hakemlerinden İbrahim Elmas’ın düdük çaldığı karşılaşma 1-1 sona ererken, karşılaşmayı izlemeye gelen miniklerin aileleri yönetimi için İbrahim Elmas’a ve bu karşılaşmalarla tecrübeli hakemleri görevlendiren İHK Başkanı Süleyman Güneş ve ekibine teşekkür etti.
Bugüne kadar bu tip karşılaşmalara tecrübesiz hakemlerin tecrübe kazanması için görevlendiren İHK’nın ilk defa bu maçlara üst düzey hakemleri görevlendirmesi takdir topladı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER