© Medya 03

Minderin sultanları yurda döndü

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da tarih yazan Afyonkarahisar ve Taşoluk Beldesinin milli gururları Fatma Yılmaz ile Yağmur Karabacak yurda döndü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çiçeklerle karşılanan milli yıldızları güreşçi arkadaşları ve aileleri alkışlarla karşıladı.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U-17 şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi olan milli güreşçilerimiz Fatma Yılmaz ile Yağmur Karabacak yurda döndü. Elde ettikleri başarıyla  Türk milli takımının takım halinde Avrupa Şampiyonu olmasında da büyük rol oynayan milli gururlarımız Yılmaz, Karabacak ve antrenörleri Yakup Yağcı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından çiçeklerle karşılandı.
Elde ettikleri büyük başarı nedeniyle sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Kasapoğlu, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Taşoluk Belediyesi Bayan Güreş takımının oyuncuları ve aileleri tarafından karşılanan milli güreşçilerimiz başarılarını ve mutluluklarını doyasıya kutladılar. Milli sporcular için memleketleri Taşoluk Beldesinde de ayrıca bir karşılaşama töreninin yapılacağı öğrenildi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER