© Medya 03

Krizin faturası miniklere çıktı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’ın Gençlik ve Spor Bakanlığına kızıp Kocatepe Spor Kompleksindeki personelini geri çekmesiyle başlayan krizde fatura miniklere çıktı. Dün olağanüstü toplanan ASKF İl Tertip Komitesi sahaların hazır olmaması nedeniyle U11 Miniminikler şenliği maçlarını ileri bir tarihe erteledi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin uzun zamandır Gençlik ve Spor Bakanlığına elektrik borçlarını ödememesi nedeniyle başlattığı icra işlemi sonrası Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal Kocatepe Spor Kompleksindeki tüm personelini geri çekmiş ve hafta sonu ilimizde oynanması gereken U11, U13, U17 ve 2. Amatör Küme maçları tehlikeye girmişti.
İL TERTİP KOMİTESİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Yaşanan gelişmeler üzerine dün ASKF İl Tertip Komitesi olağanüstü toplanarak hafta sonu ilimizde oynanacak olan maçlarla ilgili karar aldı. İl Tertip Komitesi U13, U17 ve 2. Amatör Küme maçlarını kendi imkanlarıyla oynatma kararı alırken, U11 miniminikler şenliği maçlarını ise ileri bir tarihe erteledi.
Konuyla ilgili ASKF’den şu açıklama yapıldı: “U11 Miniminikler şenliği maçları  50x70  ebatındaki sahalarda oynanması gerekmektedir. Bu sahaların  maçlara hazır olmaması sebebi ile bu hafta  proğrama alınan U11 Miniminikler  şenliği   maçları  proğramdan  kaldırılarak  ileri bir tarihe ertelenmiştir.” denildi.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER