SPOR

İki defa öne geçti, 1 puanı 89’da kurtardı

Abone Ol

Geçtiğimiz hafta Sandıklıspor’a mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Susuz Belediyespor  bugün deplasmanda karşılaştığı Salar Belediyespor’dan 1 puanı 89. Dakikada bulduğu golle elde etti.
SON DAKİKASINA KADAR NEFES KESTİ
Kurtuluş Aslan, Selim Armağan ve Mehmet Lüle'nin yönettiği karşılaşmaya konuk Susuz Belediyespor hızlı başladı. 7 ve 17. dakikada Fikret Üstünyer'in art arda kaydettiği gollerle 2-0 öne geçen Susuz Belediyespor'a ev sahibi Salar Belediyespor önce 22. dakikada Yiğithan Özdemir, 35. dakikada Halil Türkmen'in golleriyle cevap verdi. 2-2 Ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısına Susuz Belediyespor bir kez daha golle başladı. 48. dakikada M.Furkan Lüleci deplasmanda takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti. 2-3. Ev sahibi takım bu gole 1 dakika sonra Yiğithan Özdemir'le cevap verdi. 3-3
57. dakikada Yunus Emre Genç’in kaydettiği golle maçın başından bu yana ilk defa öne geçen Salar Belediyespor’a, konuk Susuz Belediyespor 89. dakikada Meriç Özkara cevap verdi karşılaşmanın 90 dakikası  4-4 beraberlikle sona erdi.
Bu beraberlikle Susuz Belediyespor puanını 19'a yükselterek lider Sandıklıspor'un 6'un gerisine düşerken, Salar Belediyespor'da puanını 15'e yükseltti.