© Medya 03

Güzel futbolunu 4 golle süsleyip ilk galibiyetini aldı

Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belirleneceği 1. Amatör Küme Play-off grubu 3. Haftasında bugün Evcilerspor ile Dişli Belediyesi Hibritspor karşı karşıya geldi. 2 haftadır kaybeden Evcilerspor gruptaki ilk galibiyetine uzanırken, Dişli Belediyespor ise grupta ilk yenilgisini tattı.

Oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan Dişli Belediyesi Hibritspor Süper Amatör Lig yolunda mücadele ettiği 1. Amatör Küme Play Off grubunda ilk yenilgisini tadarken, 2 haftadır kaybeden Evcilerspor ise güzel futbolunu 4 golle süsledi ve gruptaki ilk üç puanı hanesine yazdırdı.
İLK YARIDA FARK YARATTI
Sedat Özdemir, Selim Armağan ve İbrahim Alaka hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya 2 haftadır kaybeden Evcilerspor hızlı başladı. 17. dakikada İbrahim Çolak'ın kaydettiği golle kritik randevuda 1-0 öne geçen Evcilerspor 32. dakikada Şükrü Gökçe'nin penaltı golüyle skoru 2-0 yaptı. 38. dakikada Muhammet Haydan'ın golüyle 3-0 öne geçen Evcilerspor’a Dişli Belediyesi Hibritspor 42. dakikada golcüsü Lütfi Solak'la cevap verdi ve ilk 45 dakikada Evcilerspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan Evcilerspor Emre İsti'nin 66. dakikada golle skoru 4-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Evcilerspor Süper Amatör Lig yolunda ilk galibiyetine uzandı.
Evcilerspor puanını 3’e yükseltirken, Dişli Belediyesi Hibritspor ise 4 puanda kaldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER