© Medya 03

Celalettin Ulu Erzurum’da

Afyonkarahisar’ın başarılı teknik adamlarından Celalettin Ulu için 2024 yılı harika geçiyor. Yeni yıla UEFA A lisansını alarak başlayan deneyimli teknik adam Ulu, Afyonspor U16 takımıyla da bir ilki başarmış ve Denizli’de gerçekleşen U16 Türkiye Şampiyonasında takımını 1985 yılından bugüne ilk kez gruplardan çıkarak takdiri hak etmişti.

Uzun yıllardır Afyonspor’un bir çok kademesinde görev alan ve yüzlerce genci Türk futboluna kazandıran başarılı teknik adam Celalettin Ulu mesleğinde basamakları adım adım tırmanmaya devam ediyor. 
UEFA A 2. ETAP EĞİTİMLERİNE KATILDI
2024 Ocak ayında UEFA A lisansı eğitimlerine katılan ve başarıyla lisansını alan Celalettin Ulu, Afyonspor U16 takımıyla da Türkiye Şampiyonası’nda müthiş başarılara imza atmıştı. Ulu şimdi de Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Erzurum'da düzenlenen UEFA A 2. etap eğitimlerine devam ediyor.
22 Haziran’da başlayan eğitimlere katılan Celalettin Ulu, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar Erzurum’da eğitimlerine devam edecek.
Celalettin Ulu’nun bu sezon Afyonkarahisar’da mı yoksa başka bir şehirde mi görev alacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER