SPOR

Bu ceza yetmez takımımızı ligden çekiyoruz!

Abone Ol

Hafta sonu U18 Liginde yeşil sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşanmış ve sahada tekmeler, yumruklar havada uçuşmuştu. Bolvadin Termalspor Yönetim Kurulu bugün ASKF İl Disiplin Kurulu tarafından futbolcuların verilen 5 maç men cezasını yetersiz buldu. Olaya karışan futbolcularla yollarını ayıran yönetim takımı ligden çekti.
Konuyla ilgili Bolvadin Termalspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “25 Şubat Pazar günü Bolvadin İlçe Stadyumumuzda oynanan Bolvadin Termal Spor U-18 ve Seydiler Spor U-18 takımları arasındaki maçta yaşanan spor ve sporcu ahlakına uygun olmayan olaylar neticesinde yönetim kurulumuz tarafından alınan kararla yaşanan olayda rol oynayan ve Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5’er maç ceza verilen futbolcularımızla yollarımız ayrılmıştır.
Ayrıca yıllardır spor ve sporcu ahlakına uygun olmayan her olayın karşısında yer alan kulüp hafızamız ve şehir yapımız göz önüne alınarak Bolvadin Termal Spor ailesi  olarak sporda şiddetin karşısında olduğumuzu net olarak göstermek adına; Yaşanan hadiseler üzerine  Disiplin kurulu tarafından bahse konu futbolculara verilen cezalar yetersiz bulunmuş ve böyle elim bir hadisenin bir daha yaşanmasının önüne geçebilmek adına U-18 takımımız bu sezon ligden çekilmiştir.
Yaşanan olaylar nedeniyle tüm Bolvadin halkından ve spor camiasından özür diliyor ve Bolvadin Termal Spor olarak sporun genetiklerine aykırı her olayda tarafsız olarak doğrunun ve adaletin yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz.”