© Medya 03

Başkan Koyuncu’nun yardımcısı belli oldu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, mazbatasını aldıktan 2,5 ay sonra Başkan Yardımcısı belirledi. Koyuncu yardımcısı 13 yıldır İç İşleri Bakanlığında görev yapan Mehmet Emin Kalender oldu.

Emirdağ Belediyesi’nin yeni dönemde görev yapacak başkan yardımcısı belli oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Emirdağ Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Serkan Koyuncu mazbatasını aldıktan 2,5 ay sonra belediye başkan yardımcısını belirledi.
Oluşturulan güçlü kadro ile Emirdağ'a çağ atlatmaya devam edeceklerini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “5 yıl boyunca çok çalıştık, önümüzdeki 5 yıl için de ‘Değişen, Gelişen ve Büyüyen Emirdağ ’ hedefimiz için çok çalışacağız. Duruşu ve kariyer hayatı ile örnek teşkil eden ve Emirdağ'ımıza birlikte çok şey katacağımıza inandığım yeni Başkan Yardımcımız Mehmet Emin Kalender'e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, Emirdağ için durmak yok yola devam diyoruz."
MEHMET EMİN KALENDER ÖZGEÇMİŞ
1986 yılında Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Emirdağ'da tamamlayan Başkan Yardımcısı Kalender, Konya Selçuk Üniversitesinde Türkçe Öğretmenliği bölümünü başarıyla tamamladı. Ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/İnternet ve Bilişim Teknolojileri Yöntemi dalında Yüksek Lisansını tamamladı.
İş hayatında eğitim, basın yayın, yapı denetim sektörlerinde hizmet yapan Başkan Yardımcısı Kalender, 13 yıldır İç İşleri Bakanlığında aktif olarak görev yapıyordu. Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Emin Kalender evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER