SİYASET

Başkan Köksal’ı seçim döneminde kim veya kimler finanse etti?

AK Parti İl Başkanı Av.Turgay Şahin, Başkan Köksal’a seçim çalışmalarını kim yada kimselerin finanse ettiği, bundan sonra da Afyonkarahisar Belediyesi’ni kimlerin finanse edeceğini sordu.

Abone Ol

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’ın ortaya attığı “AK Parti İl Başkanlığının masrafları Dazkırı Belediye Başkanlığı’ndan karşılanıyor” iddialarını yalanlayan AK Parti İl Başkanı Av.Turgay Şahin, Başkan Köksal’a seçim çalışmalarını kim yada kimselerin finanse ettiği, bundan sonra da Afyonkarahisar Belediyesi’nin kimlerin finanse edeceğini açıklamasını istedi.
Şahin şunları söyledi:
“Yüz günlük icraat açıklaması hayal kırıklığı yaratan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın dikkatleri dağıtmak amacıyla öne sürdüğünü düşündüğümüz asılsız beyanlarını reddediyor ve kınıyoruz. Hiç kimse asılsız iddialarla Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek ve il teşkilatımızı zan altında bırakamaz. 
Haddi aşan ve gündemi değiştirmek için ileri sürüldüğünü düşündüğümüz bu iddiaları sahibine iade ediyoruz. 
Konu gündeme gelmişken sayın Burcu Köksal’ın seçim çalışmalarını kimin veya kimlerin finanse ettiğini ve bundan sonra Afyonkarahisar Belediyesi’nin kimleri finanse edeceğini şeffaf bir biçimde açıklamakla işe başlamasının daha doğru olacağını hatırlatıyoruz” dedi.