GÜNDEM

Ayşe Ekiz’in sevinç gözyaşları herkesi duygulandırdı!

Türkiye’nin sevgisini kazanan Ayşe Ekiz bugün akşam yayınlanan MasterChef yarışmasında yaptığı yüksük çorbasıyla adının yazılı olduğu önlüğü giymeyi başardı. Sevinç gözyaşları arasında duygularını ifade etmekte zorlanan Ayşe Ekiz, “Dağda koyun otlatırken video çekip göndermiştim. Bana bu fırsatı verdiğiniz için, bana burada yarışmayı nasip eden Allah’a şükrederim. Sizlere de çok teşekkür ederim, minnettarım sizlere.” dedi.

Abone Ol

Doğallığı ve utangaç tavırlarıyla milyonlarca kişinin sevgisini kazanan Afyonkarahisarlı çiftçi Ayşe Ekiz MasterChef’in ana kadrosuna dahil oldu. Bu akşam yayınlanan bölümünde şeflerin verdiği yüksük çorbasını en iyi yapan yarışmacı olarak adını yazılı önlüğü giyen Ayşe Ekiz, gözyaşlarına hakim olamadı. 
Uzun süre sevinç gözyaşları döken Ayşe Ekiz duygularıın şöyle ifade etti: “Dağda koyun otlatırken video çekip göndermiştim. Bana bu fırsatı verdiğiniz için, bana burada yarışmaya nasip eden Allah’a şükrederim. Sizlere de çok ederim, minnettarım sizlere.”
KENDİMİ İFADE ETMEKTE ZORLANIYORUM
“Duygularım karma karışık bugün” diyen Ayşe Ekiz, “Önlüğümü giydim bugün, çok mutluyum gerçekten. Duygularım karma karışık. Kendimi ifade etmekte biraz zorlanıyorum ama gerçekten çok mutluyum. Çok güzel oldu benim için. Bir sürü şey bırakıp gelmiştim arkamda. Gerçekten şu an çok mutluyum, hedefime ulaştığım için.” dedi.