© Medya 03

Ayağa kalkın Afyonspor’un gençleri geliyor!

U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden HES İlaç Afyonspor bugün deplasmanda karşılaştığı Armoni Alanya Kestelspor’u 4-2 mağlup ederek 7. maçında 5. galibiyetine uzanarak muhteşem bir başarıya imza attı.

Bir takım düşünün, para yok, ilgilenen yok ama başarıdan başarıya koşuyor. İşte O takımın adı HES İlaç Afyonspor U19 takımı. U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4. Grupta mücadele eden HES İlaç Afyonpor bugün deplasmanda kötü hava koşulları altında oynanan karşılaşmada Alanya Kestelspor’u 4-2 mağlup ederek 7 maçında 5. Galibiyetine uzandı.
SONER BALLIPINAR GİTTİ, TURAN HAYAT GELDİ
Maddi sıkıntılar nedeniyle istifa eden U19 Teknik Direktörü Soner Ballıpınar’ın yoksun Turan Hayat yönetiminde Alanya’ya giden gençlerimiz olumsuz hava koşullarına rağmen mükemmel bir performans ortaya koydular ve rakiplerini 4-2 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve lider Uşakspor’un ardından grupta bu haftada ikinciliği kimseye bırakmadı.
İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Yağmur altında oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen HES İlaç Afyonspor Seymen Arda Koçyiğit’in attığı golle soyunma odasına 1-1 berabere gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Efecan Özdemir’le öne geçen temsilcimiz Ozan Asaf Doğan ve Hüseyin Şahin’in golleriyle sahadan 4-2 galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Karşılaşma sonrası Afyonsporlu futbolcuların galibiyet sevincini görülmeye değerdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER