© Medya 03

Afyonspor’un rakipleri belli oldu!

Bu sezon U19 Bölgesel Gelişim liginde boy gösterecek olan HES İlaç Afyonspor’un grubu ve rakipleri belli oldu. 4. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz ilk maçını 7 Ekim’de kendi sahasında Armoni Alanya Kestelspor maçıyla çıkacak.

2023-2024 sezonu U19 Bölgesel Gelişim Liglerinin grupları ve fikstürleri belli oldu. 7 Ekim 2023 Cumartesi günü başlayacak olan liglerin normal sezon müsabakaları 7 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.
4. GRUPTA YER ALDIK
U19 Bölgesel Gelişim liginde mücadele edecek HES İlaç Afyonspor'un rakipleri belli oldu. 4. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz ilk maçına 7 Ekim'de kendi sahasında Armoni Alanya Kestelspor maçıyla çıkacak. 7 takımın mücadele edeceği grupta temsilcimizin rakipleri şu takımlardan oluşuyor: Ahlatcı Çorum FK, Armoni Alanya Kestelspor, Isparta 32Spor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Uşakspor A.Ş.
U19 Bölgesel Gelişim Ligi

1, 3, 5. gruplarda normal sezonu ilk 3 sırada, 2, 4, 6. grupları ilk 2 sırada tamamlayan toplam 15 takım play-off'lara direkt katılım hakkı elde eder. 1. Grubu 4. sırada, 2. Grubu 3. sırada tamamlayan takımlar ön eleme müsabakası gerçekleştirir ve bu müsabakanın kazananı play-off'lara katılacak 16. takım olur.  
Gruplarında normal sezonu ilk sırada bitiren 6 takım, gruplarını 2. sırada bitirip 18. hafta sonunda en yüksek puan ve averaja sahip 2 takımla birlikte 1. torba takımlarını oluşturur. Kalan 8 takım ikinci torbayı oluşturacak ve son 16 tur eşleşmeleri online olarak gerçekleşecek kura çekimi ile belirlenecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER