© Medya 03

Afyonspor için tehlike çanları sonuna kadar çalıyor!

Ligde son oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakalayan HES İlaç Afyonspor’da tehlike çanları bu hafta sonuna kadar çalıyor. Yarından itibaren birçok futbolcu parasını alamazsa Afyonspor’a vedaya hazırlanıyor.

TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, ligde dolu dizgin yoluna devam ederken uzun zamandır futbolculara ödeme yapamayan yönetim yüzünden kulüpte tehlike çanları sonuna kadar çalmaya başladı. Alacaklarını alamadığı için Ergin Keleş’le başlayan futbolcu ayrılıklarına Bursaspor maçı öncesi Mehmet Alaeddioğlu ile Eray Akar katılmıştı.  Avukatlarıyla aracılığıyla Afyonspor kulübüne ihtarname gönderen en az 9 futbolcunun da yarından itibaren (Salı) ödeme yapılmazsa kulüple olan sözleşmelerini tek taraflı olarak fesh edecekleri konuşuluyor.
7,5 MİLYON BORÇ VAR!
Medya03.com’un Afyonspor’a yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, futbolculara olan borç 7.5 milyon TL. Kulüp yönetimi bu borcun yarısını ödemeyi kabul ederken, diğer yarısı içinse destek bekliyor.  Gereken miktarın bulunmaması halinde Afyonspor yönetiminin istifayı da seçenekler arasında tuttuğu konuşuluyor.
İKİ YÖNETİCİ DIŞINDA KULÜPTE KİMSE YOK İDDİASI!
Kulüpte tüm bu gelişmeler yaşanırken, bir çok yöneticisi istifa eden Afyonspor’da bir de yönetim krizinin yaşandığı iddia ediliyor. Kulüp Başkanı Erkan Çelik ile Ömer Faruk Topçu dışında takımda yöneticinin kalmadığı, yedek üyelerden yapılan takviyelerle yönetim sayısının tamamlandığı, herkesin görev almaktan kaçtığı da iddialar arasında.
Çok sıcak gelişmelerin yaşanması beklenen Afyonspor’da bu hafta para krizi çözülecek mi? yoksa futbolcular birer birer Afyonkarahisar’ı terk edecek mi? hep birlikte izleyip göreceğiz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER