© Medya 03

2. Amatör’de tiyatro oynanıyor!

2. Amatör Küme D grubunda bugün Ataköy Gençlikspor'u 3-0 mağlup eden Çıkrık Gençlikspor grubunu ikinci tamamlayarak play-off hakkı kazanırken, grubu averajla üçüncü sırada tamamlayan Horan Gençlikspor’un Asbaşkanı Usta Gazeteci Ertuğrul Sevim, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ASKF’ye seslendi. Sevim, “Ataköy-Çıkrık maçında tiyatro oynanıyor.” dedi.

2. Amatör Küme D grubunda Ataköy Gençlikspor ile Çıkrık Belediyespor arasında oynanan son maçta Çıkrık Gençlikspor lider Ataköyspor'u çok rahat bir skorla 3-0 mağlup etti ve grubu ikinci sırada tamamlayarak son hafta play-off oynama hakkı kazandı.

ÇIKRIK LİDERİ ÇOK RAHAT MAĞLUP ETTİ
Son karşılaşma öncesi grubu 2. tamamlama ihtimali bulunan Horan Gençlikspor bugün karşılaştığı Halımoru Köyü Gençlikspor’u 9-3 mağlup etmesine rağmen lider Ataköy Gençlikspor'un Çıkrık Gençlikspor'a 3-0 mağlup olmasıyla bütün planları alt üst oldu.

TÜRK FUTBOLU NEDEN İLERLEMİYOR DİYEN OLURSA BU MAÇI İZLESİN!
Maçların bitiminden sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Horan Gençlikspor Asbaşkanı Usta Gazeteci Ertuğrul Sevim, ASKF’ye seslenerek şu paylaşımı yaptı: “Afyon 2. Amatör Küme D grubunda Ataköy-Çıkrık maçında tiyatro oynanıyor. Türk futbolu neden ilerlemiyor diyen olursa izlesin. Afyonkarahisar Askf.”dedi.
NE BİR YAPTIRIM, NE BİR CEZA VAR!
Medya03.com’a da konuşan Sevim, “Bu sezon 2. Amatör Kümede bir çok takımın emeği heba oldu. Takımların bir çoğu ligden çekildi, bir çoğu da kafasına göre karşılaşmalara çıkmadı. ASKF’de bu durumu oturup izledi. Ne bir yaptırım, ne bir ceza var! Bugün de Ataköy- Çıkrık maçında bir tiyatro oynandı. Maçın görüntüleri izlenirse ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. ASKF’nin ne ligden çekilen kulüplere, ne de maçlara çıkmayan kulüplere bir yaptırım yapmaması nedeniyle çoğu kulübün emekleri heba oldu. Yazık, çok yazık.” siteminde bulundu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER